Recipes

Slow-cooked beef

lei gatavots liellops

recepti iesūtīja: Ilze Strēle

Pagatavošana:

  • Ņemam ZS Jundas gulaša gabaliņus, nedaudz labas olīveļļas, pievienojam garšvielas “Rudens kā rudens” (Garšvielas no “Manas garšas”: šokolādes pipari, pīlādži, muskatziedu pulveris, lavandu ziedu pulveris, koriandra sēklas, kardamona pulveris, japāņu citronpipari, Indijas baltā piramīdpārslu sāls, apelsīnu miziņa, malti sarkanie Jalapeno),nedaudz Andalamānas piparu, nedaudz dāņu kūpināto sāli un balto piramīdpārslu sāli, visu to maigi sajaucam un liekam lēnas gatavošanas katlā uz apmēram 4 stundām.

Pasniedzam ar tvaicētiem kartupeļiem un svaigu gurķu, tomātu un sarkano sīpolu salātiem, kuriem pievienota eļļa, citrona sula, sāls un melnie pipari.