Apraksts
Liellopa kakla karbonādi iegūst no liellopa kakla daļas. Tas ir mīksts, augstvērtīgs gaļa gabals, kas piemērots steikiem, cepešiem, kā arī pildījumiem un cepšanai cepeškrāsnī. Ideāli piemērots gabals arī šašļiku marinēšanai!
Liellopa kakla karbonādi iegūst no liellopa kakla daļas. Tas ir mīksts, augstvērtīgs gaļa gabals, kas piemērots steikiem, cepešiem, kā arī pildījumiem un cepšanai cepeškrāsnī. Ideāli piemērots gabals arī šašļiku marinēšanai!
Jums vēl nav konta? Pierakstīties bez maksas
Lūdzu, ievadiet savu lietotājvārdu vai e-pasta adresi. Saiti, lai izveidotu jaunu paroli, saņemsiet e-pastā. Atceraties tagad? B Atgriezties pie pieteikšanās
Jums jau ir konts? Pieteikties